Børnemassage er for ALLE børn, og er et meget effektfuldt redskab bl.a. i forbindelse med:

  • Motoriske vanskeligheder
  • Uro i kroppen
  • Mental uro, stress og bekymring
  • Særligt sensitive børn
  • ADHD

Massage og berøring stimulere taktilsansen (følesansen) som har betydning for bl.a. kropsfornemmelse, bevægelsernes præcision, overlevelse (registrering af kulde og varme) og psykisk og social kontakt med andre.

Børnemassage har endvidere samme fysiologiske effekt som massage har på voksne. (Læs mere her)

Jeg bruger trykmassage, en meget enkel og overskuelig massageform, som skaber en tydelig afgrænsning for børn med særlige behov for tryghed og respekt omkring deres krop og personlighed. Når trykmassage har denne beroligende effekt, skyldes det dels den påvirkning, trykkene har på aktivering af sansecellerne i væv og muskler, og dels de gentagne og rytmiske tryk, som indvirker på at barnet bliver fortrolig med oplevelsen i kroppen. Massagen foregår liggende på briksen - påklædt, med et varmt tæppe og evt. musik.

Nogle børn har - når der er opbygget tillid efter en eller flere behandlinger - mod på krops-massage med olie, og de to massageformer kan med stor effekt kombineres.

Når i booker jeres første tid til børnemassage vil jeg kontakte jer for yderligere information om jeres barns alder, behov og eventuelle udfordringer.

Kontakt mig for yderligere information eller hvis I har spørgsmål.

Gå til tidsbestilling.