Kropsterapi er som ordet siger: terapi - for kroppen. Hvis kroppen ikke har det godt, har vi det heller ikke godt. Vores krop fortæller os hvordan vi har det - hvis vi tør lytte. "At turde" fordi vi ofte fortsætter livets gang - som vi plejer, og ikke ser på det der driller, det der giver os udfordringer - både i kroppen og i livet. 

Kropsterapi løsner og blødgør kroppen - muskler og led - og giver mulighed for et frit åndedræt, afløb for følelser og dermed smerter i kroppen. Gamle oplevelser og ubeabejdede traumer kan sætte sig, og give problemer med bevægelse, smerter, inflammation, stivhed osv. Ved hjælp af fx. pulsering, bevægelse og tryk arbejder vi igennem kroppen, og en behandling kan fx. give en fornemmelse af  "mere plads", lettere ved at trække vejret - måske en følelse af lettere at kunne være i livet? "Vi arbejder" - fordi en behandling er en dialog og et samarbejde mellem behandler og klient. 

En behandling tager udgangspunkt i klienten, og det der fylder hos den enkelte og varer ca. 1 time og 15 min.

Kropsterapien arbejder jeg med problematikker som fx:

Angst - Stress - Ondt i ryggen - Ledskader, musearm, tennisalbue - Nakke/skulder-problematikker - Migræne - Fibromyalgi - Anspændthed - Sorg og krise - Smerter - Uro - Fornemmelse af at være "ude af sig selv" - stemme-problemer osv.


Jeg anbefaler at drikke rigeligt vand både før og efter behandlingen.


Jeg svarer gerne på spørgsmål via mail eller sms.


Gå til tidsbestilling